NM innendørs

NM innedørs 2012 ble arrangert i Skedsmohallen på Lillestrøm helgen 24.-25. mars. Ås Bueskyttere stilte med fire skyttere, dette var Vigdis, Robert, Marius og Alexander. Under den innledende skytingen på lørdag skøyt alle ganske bra, og var plassert slik etter endt skyting:

  • Vigdis nr. 1 i recurve damer senior med 533 poeng (av 21 stk)
  • Robert nr. 2 i recurve herrer senior med 576 poeng (av 38 stk)
  • Alexander nr. 3 i recurve kadett gutter med 512 poeng (av 15 stk)
  • Marius nr 4 i samme klasse som Alexander med 511 poeng
  • Laget (som var forhåndspåmeldt) besto av Robert, Vigdis og Marius, og endte på en meget respektabel 5. plass av 25 lag

Søndag var det klart for finaler.

I første runde skulle Robert og Vigdis ut i kamp. Vigdis skjøt godt, og gikk klart videre, mens Robert fikk det ikke helt til og ble slått ut.
I neste runde kom også Marius og Alexander inn i tilegg til Vigdis. Her ble Marius slått ut og endte på 5. plass, og de to andre gikk videre.
Dermed var det klart for semifinaler. Her ble det to gjevne og spennende matcher, hvor Vigdis skjøt 30 på siste runde og gikk til finale. Alexander var under press før siste runde og lå under 5-3, han taklet i midlertid dette bra, og også han skjøt meget sterke 30 poeng, og gikk til shoot off. Her ble det er knepent tap, 8-9, og dermed bronsefinale.

Først ut skulle Alexander i bronsefinalen. Dette ble en match med jevne sett, men der Alexander desverre tapte 3 strake og endte på 4. plass. Dette var dog bedre enn han hadde regnet med før helgen, og han var nok relativt fornøyd alt i alt.

Deretter var det klart for gullfinale i recurve damer senioer. Her ble det også skutt om Hans Majestets Kongens pokal. Vigdis skjøt bra, og tok hjem 3. strake sett, og sikret med det sin 9. kongepokal.
Alt i alt var det en relativt bra helg for Ås Bueskyttere, der Vigdis og Alexander nok hadde best grunn til å være fornøyd. Men også Marius og Robert skjøt mye bra, og ser frem til neste NM.
Komplett resultatliste kan finnes her.
Et par bilder:

Marius og Alexander i aksjon på søndag

Vigdis på pallen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.