Stevne Larvik 12 februar 2012

Søndag 12. februar deltok Vigdis Landskaug og Robert Landskaug på stevne i Larvik. Denne gangen var det 60 piler + finaler som sto på programmet.

Vigdis hadde litt problemer med utstyret underveis i den innledende skytingen, men endte til slutt på 527, noe som var omtrent som forventet. Dette holdt til en 8. plass av 23 deltagere, noe som også var siste plass videre til finalene.
I 1/4-finalen møtte hun dermed nr. 1 fra innledende, som var Anders Sommerfelt Nielsen fra Hvalstad. Etter en lang pause mellom innledende og finalene skjøt Vigdis meget bra, og slo til slutt Anders 6-4 i sett. Deretter møtte hun Ole-Johan Næss Holm fra Larvik, som viste seg å være for sterk. Her ble det tap med settsiffrene 4-6. I bronsefinalen var motstander Christoffer Bjelland, også fra Larvik.
Etter litt varierende skyting ende det med seier 6-4, og dermed en 3. plass totalt.

Robert hadde en meget svak start, og hadde 2 bom på de 2 første seriene. Også i denne klassen gikk 8 videre til finaler, og med 14 deltagere i klassen så det dermed veldig dårlig ut med tanke på å komme seg videre. Men han tok seg sammen og endte på 271 til pause, og lå med det på en 10. plass.
I andre halvdel fortsatte den gode skytingen, og til slutt endte han på 555, noe som holdt til 8. plass, og dermed ble det finaler også for Robert. I første runde ventet Tommy Bjelland fra Larvik, som ledet etter innledende. Etter meget god skyting vant Robert 7-3 i sett. Etter dette dabbet det litt av, og det endet med tap både mot Vetle Meland Risinggård fra Kristiansand i semifinalen, og Jan Askeland fra Sandefjord i bronsefinalen. Det ble dermed en 4. plass totalt, noe som tross alt var bra etter den meget dårlige starten.

Dette var det siste store stevne før NM, og var dermed en god gjennomkjøring.
Resultatliste finner du her.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.