Vi har flyttet inn på innebanen

Høsten er her og det blir fort mørkt på utebane. Været er heller ikke av den trivelige sorten. Vi har også tatt ned mattene på utebanen. Kun 2 står igjen.

Vi flytter inn i varmen på innebanen fra og med tirsdag 3. november. De offisielle treningstidene er tirsdag og torsdag fra kl 18:00-19:30. Det vil ofte være folk på banen fra kl 17. Onsdager er det bueskytter skole for ungdom fra kl 17:30 til 19:15.

Vi har inført bruk av innesko på banen. Kle av dere ytterskoene før dere kommer inn.

COVID-19

På grunn av den pågående pandemien så må vi ha restriksjoner på hvor mange som er tilstede på banen. Vi har satt grensen til maks 8 personer. For å kunne oppretteholde avstand mellom skyttere så kan det kun være to på skytelinjen samtidig. Det vil si 4 kan skyte samtidig. To på hver bane halvdel. Bordene er satt ut slik at vi kan sitte med god avstand. Det er satt ut håndsprit. Bord blir vasket før/etter hver trening. Hoster du eller ikke føler deg helt i form, bli hjemme.

Før vi får satt opp en påmeldings app på hjemmesiden så oppfordrer vi dere til å si fra på Facebook https://www.facebook.com/groups/aasbueskyttere/ siden at dere kommer. Det vil stå en kunngjøring for hver tirsdag og torsdag hvor dere sier fra at dere kommer. Hvis noen kommer uten at de har sagt fra og vi allerede er 8 på banen så vil de som ikke har sagt fra bli oppfordret til å dra.

Hvis det viser seg at tirsdagene og torsdagene blir fulle så åpner vi også opp med trening på mandager og eventuelt fredager.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.