Sammendrag Innedørs NM 2014

Innendørs NM ble avholdt på Elverum helgen 4-6 april 2014.

Ås Bueskytter stillte naturlig noe redusert etter vårt tap av Vigdis helgen før, men 4 skyttere fant veien til Elverum.

NM innendørs 2014 satte ny deltakererkord, så skytingen startet allerede fredag formiddag. Bueskyting er en sport i vekst.

Oppsumeringen for helgen ble som følger før vår fire deltagere:

Kristin Davis satte igjenn på plass skapet og sikret seg sin andre norgesmester tittel innendørs på rad. Etter innledende ble det WalkOver i første match så fulgte 3 matcher før hun igjen kunne krones NorgesMester Recurve Kadett Jenter. (Det var 11 skyttere i klassen)

1454752_864906096869829_1760095945_n

 

Marius Rikheim har hatt en fantastisk utvikling dette året, men fikk ikke full utdeling under NM, endte på 4 plass etter tap i bronsefinalen. Blir spennede å følge denne unge mannen fremover. (Det var 10 skyttere i klassen)

Stine Nygaard kom for å forbedre fjorårets 4 plass. Hun tok ikke med seg sin beste skyting (ref stevne seier 2 uker tidliger) noe som er et krav når du skal bryne deg på de beste i landet. Stine tapte match nr to mot jenta som tok sølv, og endte på 8 plass. (Det var 30 skyttere i klassen)

Frank Baller er vår ferskeste konkurranseskytter og stiller i klassen Tradisjonell Herre. Her fikk han anledning til å bryne seg på landets beste skyttere, han forsvarte æren og plasserete seg midt på liste, ikke dårlig for en førstereisegutt. (Det var 35 skyttere i klassen)

Med dette så er innesesongen over, endelig, og vi tar fatt på den jomfruelige utesesongen hvor håpet er lysegrønnt. Nå blir allt så meget bedre.

This entry was posted in Konkuranser. Bookmark the permalink.