Et lite sammendrag av de 4 siste konkuranser

Webmaster (les meg) er skyldig i noe sen oppdatering vedr våre deltagere i konkuranser de siste 2 ukene.

Vi er i oppkjøringen til NM i Kristiansund helgen 6-7 april.

Lørdag 9 mars inviterte Moss Bueskytterklubb til Kretsmesterskap (KM) med finaler. Her var det mulig for skyttere utenfor distriktet å delta, men premiert utenfor KM.
Her stillte Ås med 2 skyttere, Stine Nygaard og Magne Nilsen. Her fikk Stine og Magne skyte finaler mot noen av de baste R1 skytterne i landet noe som ga god erfaring. Det var bare 4 stk i gjesteklassen (deltakere utenfor KM) og når finalene var skutt så ble stillingen 2dre og 4de plass til Ås.
Herfra har jeg ingen bilder men resultatlisten finner du her

Lørdag 16 mars inviterte Hvaler Bueskytterklubb til turnering med finaler. Dette var siste konkuranse på programmet før påskeferien så mange benytttet sjansen til å få en siste gjennomkjøring før NM.
Nesten 80 påmeldte satte ny deltager rekord for klubben.
Ås stillte med en skytter, Stine Nygaard, i klasse R2 hvor det var påmeldt 14 deltagere.
Etter skiveskytingen (60 piler) ble Stine rangert som nr 7, hun vant alle sine 4 matcher og gikk av med seieren i klassen.
Beklagelivis så har vi ingen bilder herfra, men resultatlisten finner du her

Onsdag 20 mars inviterte Moss bueskytter klubb til det siste stevnet i Kåreserien.
Ås hadde ingen skyttere som hadde deltatt på de foregående stevnene i serien, men stillte her for erfaring.
Igjen var det Stine Nygaard og Magne Nilsen som stillte på linja. Når regnskapet ble gjort opp ble det en 3dje og 4de plass for deltagerne fra Ås  denne gang.
Ingen bilder her heller, men resultatlisten finner du her

Lørdag 24 mars var det duket for siste gjennomkjøring før NM da Larvik inviterte til stevne med finaler.
Selvom påskeferien hadde begynnt så var det rundt 80 skyttere som fant veien til Larvik for denne “generalprøven”. Også gutta fra sattningsgruppen stilte på linja.
Som vanlig var Stine og Magne på plass for å måle krefter. R2 klassen ble representert med 14 skyttere, hvorav 8 gikk til finaler. Etter innledende runde så ledet Magne og Stine lå nr 7. Stine og Magne vant hver sin 1/4 finale men gikk på tap i semi’n. Så det ble bronse finale mellom Stine og Magne, hvor Magne vant knepent til slutt.
I skrivende stund er ikke resultatlisten tilgjengelig, men du finner bilder fra dette stevnet under.

This entry was posted in Konkuranser. Bookmark the permalink.